Sercadis® Plus - Specijalista za povrće
Dugotrajna zaštita povrća. Sercadis® Plus je registrovan u velikom broju povrtarskih kultura, za suzbijanje prouzrokovača oboljenja tipa: pegavosti lišća, stabla i plodova, pepelnica, bele truleži.
Prednosti primene
- Idealna kombinacija dve aktivne materije i novi mehanizam delovanja, obezbeđuje širok spektar delovanja u velikom broju povrtarskih kultura
- Suzbija prouzrokovače pepelnice, alternarije, pegavosti lišća i crne truleži
- Brzo delovanje i zaštita novog porasta
- Kratka karenca
Detalji
Opšte informacije
Naziv | Sercadis® Plus |
---|---|
Formulacija | koncetrovana suspenzija (SC) |
Aktivna materija | 75 g/l Xemium® (fluksapiroksad), 50 g/l Difenokonazol |
Brokoli
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Pegavost | 1.0L/ha | U fenofazi od početka formiranje glavice: dva najmlađa lista nisu razvijena do pune zrelosti (BBCH 41-91) | 14 dana |
Bundeva
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Pepelnica | 0.6L/Ha | U fenofazi od četvrtog lista do faze pune zrelosti: plodovi imaju karakteristićnu boju zrelosti (BBCH 14-89) | 7 dana |
Dinja
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Pepelnica | 0.6L/Ha | U fenofazi od četvrtog lista do faze pune zrelosti: plodovi imaju karakteristićnu boju zrelosti (BBCH 14-89) | 3 dana |
Grašak
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Pegavost | 2.0L/ha | U fenofazi od kada je razvijeno 5 pari listova (sa stipulama) ili pet pari rađljika (kultivatori sa manje lišća) do pune zrelosti (BBCH 15-89) | 7 dana |
Jabuka
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Čađava pegavost lišća i krastavost plodova | 1,2 l/ha | U fenofazi od otvaranj pupoljka do početka sazrevanja (BBCH 53-81) | 35 dana | |
Pepelnica | 0,72 l/ha | U fenofazi od otvaranja pupoljka do početka sazrevanja (BBCH 53-81) | 35 dana |
Jagoda
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Pepelnica | 0,6 l/ha | U fenofazi od otvaranj prvih cvetova do drugog roda (više plodova ovojenih) (BBCH 60-89) | 1 dan |
Krastavac
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Bolest lista, stabla | 0.6L/Ha | U fenofazi od četvrtog lista do faze pune zrelosti: plodovi imaju karakteristićnu boju zrelosti (BBCH 14-89) | 3 dana |
Krompir
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Crna pegavost krompira i paradajza | 0,75 l/ha | U fenofazi kada se 80% biljaka dodiruje u redovima do fenofaze kada bobice prve oplodnje venu i suše se, seme je tamno (BBCH 38-89) | 3 dana |
Kruška
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Čađava pegavost lišća i krastavost plodova | 1,2 l/ha | U fenofazi od otvaranj pupoljka do početka sazrevanja (BBCH 53-81) | 35 dana |
Paprika
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Pegavost | 1.0L/ha | U fenofazi od razvijenog četvrtog lista do pune zrelosti plodova (BBCH 14-89) | 3 dana |
Paradajz
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Crna pegavost krompira i paradajza | 1 l/ha | U fenofazi od četvrtog lista do faze pune zrelosti: plodovi imaju karakterističnu boju zrelosti (BBCH 14-89) | 3 dana | |
Pepelnica | U fenofazi od četvrtog lista do pune zrelosti: plodovi imaju karakterističnu boju zrelosti (BBCH 14-89) | 3 dana |
Patlidžan
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Crna pegavost krompira i paradajza | 1,0 l/ha | U fenofazi od razvijenog četvrtog lista do pune zrelosti plodova (BBCH 14-89) | 3 dana | |
Pepelnica | 0,6 l/ha | U fenofazi od razvijenog četvrtog lista do pune zrelosti plodova (BBCH 14-89) | 3 dana |
Peršun
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Pegavost | 1.0L/ha | U fenofazi od drugog pravog razvijenog lista do faze kada je povećanje obima korena završeno (BBCH 12-49) | 7 dana |
Praziluk
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Pegavost | 1.0L/ha | Od faze 3 lista do potpunog razvoja lukovice (BBCH 13-49) | 14 dana |
Šargarepa
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Bela rđa | 2 l/ha | U fenofazi od drugog pravog razvijenog lista do faze kada je povećavanje obima korena završeno (BBCH 12-49) | 7 dana | |
Pepelnica | 0,6 l/ha | U fenofazi od drugog pravog razvijenog lista do faze kada je povećavanje obima korena završeno (BBCH 12-49) | 7 dana |
Stočni grašak
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Pegavost | 2.0L/ha | U fenofazi od kada je razvijeno 5 pari listova (sa stipulama) ili pet pari rađljika (kultivatori sa manje lišća) do pune zrelosti (BBCH 15-89) | 7 dana |
Tikvice
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Pepelnica | 0.6L/Ha | U fenofazi od četvrtog lista do faze pune zrelosti: plodovi imaju karakteristićnu boju zrelosti (BBCH 14-89) | 3 dana |
Zapadno indijski krastavac
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Bolest lista, stabla | 0.6L/Ha | U fenofazi od četvrtog lista do faze pune zrelosti: plodovi imaju karakteristićnu boju zrelosti (BBCH 14-89) | 3 dana |
Zelena salata
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Bela rđa | 2 l/ha | U fenofazi od drugog pravog razvijenog lista do karakteristične veličine (dostignug oblik i tvrdoća glavice) (BBCH 12-49) | 14 dana |
Bezbednosni list | Bezbednosni list |
---|---|
Oznaka proizvoda | Etiketa proizvoda Sercadis Plus 1L Etiketa proizvoda Sercadis Plus 10x1L |
Preuzmite | Brošura Povrtarstvo 2022. |
Generalne informacije
Opšte informacije
Naziv | Sercadis® Plus |
---|---|
Formulacija | koncetrovana suspenzija (SC) |
Aktivna materija | 75 g/l Xemium® (fluksapiroksad), 50 g/l Difenokonazol |
Podaci o usevima i štetočinama
Brokoli
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Pegavost | 1.0L/ha | U fenofazi od početka formiranje glavice: dva najmlađa lista nisu razvijena do pune zrelosti (BBCH 41-91) | 14 dana |
Bundeva
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Pepelnica | 0.6L/Ha | U fenofazi od četvrtog lista do faze pune zrelosti: plodovi imaju karakteristićnu boju zrelosti (BBCH 14-89) | 7 dana |
Dinja
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Pepelnica | 0.6L/Ha | U fenofazi od četvrtog lista do faze pune zrelosti: plodovi imaju karakteristićnu boju zrelosti (BBCH 14-89) | 3 dana |
Grašak
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Pegavost | 2.0L/ha | U fenofazi od kada je razvijeno 5 pari listova (sa stipulama) ili pet pari rađljika (kultivatori sa manje lišća) do pune zrelosti (BBCH 15-89) | 7 dana |
Jabuka
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Čađava pegavost lišća i krastavost plodova | 1,2 l/ha | U fenofazi od otvaranj pupoljka do početka sazrevanja (BBCH 53-81) | 35 dana | |
Pepelnica | 0,72 l/ha | U fenofazi od otvaranja pupoljka do početka sazrevanja (BBCH 53-81) | 35 dana |
Jagoda
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Pepelnica | 0,6 l/ha | U fenofazi od otvaranj prvih cvetova do drugog roda (više plodova ovojenih) (BBCH 60-89) | 1 dan |
Krastavac
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Bolest lista, stabla | 0.6L/Ha | U fenofazi od četvrtog lista do faze pune zrelosti: plodovi imaju karakteristićnu boju zrelosti (BBCH 14-89) | 3 dana |
Krompir
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Crna pegavost krompira i paradajza | 0,75 l/ha | U fenofazi kada se 80% biljaka dodiruje u redovima do fenofaze kada bobice prve oplodnje venu i suše se, seme je tamno (BBCH 38-89) | 3 dana |
Kruška
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Čađava pegavost lišća i krastavost plodova | 1,2 l/ha | U fenofazi od otvaranj pupoljka do početka sazrevanja (BBCH 53-81) | 35 dana |
Paprika
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Pegavost | 1.0L/ha | U fenofazi od razvijenog četvrtog lista do pune zrelosti plodova (BBCH 14-89) | 3 dana |
Paradajz
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Crna pegavost krompira i paradajza | 1 l/ha | U fenofazi od četvrtog lista do faze pune zrelosti: plodovi imaju karakterističnu boju zrelosti (BBCH 14-89) | 3 dana | |
Pepelnica | U fenofazi od četvrtog lista do pune zrelosti: plodovi imaju karakterističnu boju zrelosti (BBCH 14-89) | 3 dana |
Patlidžan
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Crna pegavost krompira i paradajza | 1,0 l/ha | U fenofazi od razvijenog četvrtog lista do pune zrelosti plodova (BBCH 14-89) | 3 dana | |
Pepelnica | 0,6 l/ha | U fenofazi od razvijenog četvrtog lista do pune zrelosti plodova (BBCH 14-89) | 3 dana |
Peršun
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Pegavost | 1.0L/ha | U fenofazi od drugog pravog razvijenog lista do faze kada je povećanje obima korena završeno (BBCH 12-49) | 7 dana |
Praziluk
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Pegavost | 1.0L/ha | Od faze 3 lista do potpunog razvoja lukovice (BBCH 13-49) | 14 dana |
Šargarepa
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Bela rđa | 2 l/ha | U fenofazi od drugog pravog razvijenog lista do faze kada je povećavanje obima korena završeno (BBCH 12-49) | 7 dana | |
Pepelnica | 0,6 l/ha | U fenofazi od drugog pravog razvijenog lista do faze kada je povećavanje obima korena završeno (BBCH 12-49) | 7 dana |
Stočni grašak
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Pegavost | 2.0L/ha | U fenofazi od kada je razvijeno 5 pari listova (sa stipulama) ili pet pari rađljika (kultivatori sa manje lišća) do pune zrelosti (BBCH 15-89) | 7 dana |
Tikvice
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Pepelnica | 0.6L/Ha | U fenofazi od četvrtog lista do faze pune zrelosti: plodovi imaju karakteristićnu boju zrelosti (BBCH 14-89) | 3 dana |
Zapadno indijski krastavac
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Bolest lista, stabla | 0.6L/Ha | U fenofazi od četvrtog lista do faze pune zrelosti: plodovi imaju karakteristićnu boju zrelosti (BBCH 14-89) | 3 dana |
Zelena salata
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca |
---|---|---|---|---|
Bela rđa | 2 l/ha | U fenofazi od drugog pravog razvijenog lista do karakteristične veličine (dostignug oblik i tvrdoća glavice) (BBCH 12-49) | 14 dana |
Brošure i etikete proizvoda
Bezbednosni list | Bezbednosni list |
---|---|
Oznaka proizvoda | Etiketa proizvoda Sercadis Plus 1L Etiketa proizvoda Sercadis Plus 10x1L |
Preuzmite | Brošura Povrtarstvo 2022. |