Sercadis® Plus - fungicid za dugotrajnu zaštitu povrća 
 Specijalista za povrće
Sercadis® Plus je registrovan u velikom broju povrtarskih kultura, za suzbijanje prouzrokovača oboljenja tipa: pegavosti lišća, stabla i plodova, pepelnica, bele truleži.
Sercadis® Plus - fungicid za dugotrajnu zaštitu povrća
Specijalista za povrće
Sercadis® Plus je registrovan u velikom broju povrtarskih kultura, za suzbijanje prouzrokovača oboljenja tipa: pegavosti lišća, stabla i plodova, pepelnica, bele truleži.
Prednosti primene
- Idealna kombinacija dve aktivne materije i novi mehanizam delovanja, obezbeđuje širok spektar delovanja u velikom broju povrtarskih kultura
 - Suzbija prouzrokovače pepelnice, alternarije, pegavosti lišća i crne truleži
 - Brzo delovanje i zaštita novog porasta
 - Kratka karenca
 
Brošure i etikete proizvoda 
 | Oznaka proizvoda | |
|---|---|
| Bezbednosni list | 
Detalji
Specifikacije:
| Naziv | Sercadis® Plus | 
|---|---|
| Formulacija | koncetrovana suspenzija (SC) | 
| Aktivna materija | 75 g/l Xemium® (fluksapiroksad), 50 g/l Difenokonazol | 
Pegavost
 | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca | 
|---|---|---|---|
| 1.0L/ha | U fenofazi od početka formiranje glavice: dva najmlađa lista nisu razvijena do pune zrelosti (BBCH 41-91) | - | 14 dana | 
Pepelnica
 | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca | 
|---|---|---|---|
| 0.6L/Ha | U fenofazi od četvrtog lista do faze pune zrelosti: plodovi imaju karakteristićnu boju zrelosti (BBCH 14-89) | - | 7 dana | 
Pepelnica
 | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca | 
|---|---|---|---|
| 0.6L/Ha | U fenofazi od četvrtog lista do faze pune zrelosti: plodovi imaju karakteristićnu boju zrelosti (BBCH 14-89) | - | 3 dana | 
Pegavost
 | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca | 
|---|---|---|---|
| 2.0L/ha | U fenofazi od kada je razvijeno 5 pari listova (sa stipulama) ili pet pari rađljika (kultivatori sa manje lišća) do pune zrelosti (BBCH 15-89) | - | 7 dana | 
Pegavosti lišća i krastavost plodova
 | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca | 
|---|---|---|---|
| 1,2 l/ha | U fenofazi od otvaranj pupoljka do početka sazrevanja (BBCH 53-81) | - | 35 dana | 
Pepelnica
 | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca | 
|---|---|---|---|
| 0,72 l/ha | U fenofazi od otvaranja pupoljka do početka sazrevanja (BBCH 53-81) | - | 35 dana | 
Pepelnica
 | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca | 
|---|---|---|---|
| 0,6 l/ha | U fenofazi od otvaranj prvih cvetova do drugog roda (više plodova ovojenih) (BBCH 60-89) | - | 1 dan | 
Bolest lista, stabla
 | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca | 
|---|---|---|---|
| 0.6L/Ha | U fenofazi od četvrtog lista do faze pune zrelosti: plodovi imaju karakteristićnu boju zrelosti (BBCH 14-89) | - | 3 dana | 
Crna pegavost krompira i paradajza
 | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca | 
|---|---|---|---|
| 0,75 l/ha | U fenofazi kada se 80% biljaka dodiruje u redovima do fenofaze kada bobice prve oplodnje venu i suše se, seme je tamno (BBCH 38-89) | - | 3 dana | 
Pegavosti lišća i krastavost plodova
 | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca | 
|---|---|---|---|
| 1,2 l/ha | U fenofazi od otvaranj pupoljka do početka sazrevanja (BBCH 53-81) | - | 35 dana | 
Pegavost
 | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca | 
|---|---|---|---|
| 1.0L/ha | U fenofazi od razvijenog četvrtog lista do pune zrelosti plodova (BBCH 14-89) | - | 3 dana | 
Crna pegavost krompira i paradajza
 | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca | 
|---|---|---|---|
| 1 l/ha | U fenofazi od četvrtog lista do faze pune zrelosti: plodovi imaju karakterističnu boju zrelosti (BBCH 14-89) | - | 3 dana | 
Pepelnica
 | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca | 
|---|---|---|---|
| - | U fenofazi od četvrtog lista do pune zrelosti: plodovi imaju karakterističnu boju zrelosti (BBCH 14-89) | - | 3 dana | 
Crna pegavost krompira i paradajza
 | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca | 
|---|---|---|---|
| 1,0 l/ha | U fenofazi od razvijenog četvrtog lista do pune zrelosti plodova (BBCH 14-89) | - | 3 dana | 
Pepelnica
 | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca | 
|---|---|---|---|
| 0,6 l/ha | U fenofazi od razvijenog četvrtog lista do pune zrelosti plodova (BBCH 14-89) | - | 3 dana | 
Pegavost
 | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca | 
|---|---|---|---|
| 1.0L/ha | U fenofazi od drugog pravog razvijenog lista do faze kada je povećanje obima korena završeno (BBCH 12-49) | - | 7 dana | 
Pegavost
 | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca | 
|---|---|---|---|
| 1.0L/ha | Od faze 3 lista do potpunog razvoja lukovice (BBCH 13-49) | - | 14 dana | 
Bela rđa
 | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca | 
|---|---|---|---|
| 2 l/ha | U fenofazi od drugog pravog razvijenog lista do faze kada je povećavanje obima korena završeno (BBCH 12-49) | - | 7 dana | 
Pepelnica
 | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca | 
|---|---|---|---|
| 0,6 l/ha | U fenofazi od drugog pravog razvijenog lista do faze kada je povećavanje obima korena završeno (BBCH 12-49) | - | 7 dana | 
Pegavost
 | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca | 
|---|---|---|---|
| 2.0L/ha | U fenofazi od kada je razvijeno 5 pari listova (sa stipulama) ili pet pari rađljika (kultivatori sa manje lišća) do pune zrelosti (BBCH 15-89) | - | 7 dana | 
Pepelnica
 | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca | 
|---|---|---|---|
| 0.6L/Ha | U fenofazi od četvrtog lista do faze pune zrelosti: plodovi imaju karakteristićnu boju zrelosti (BBCH 14-89) | - | 3 dana | 
Bolest lista, stabla
 | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca | 
|---|---|---|---|
| 0.6L/Ha | U fenofazi od četvrtog lista do faze pune zrelosti: plodovi imaju karakteristićnu boju zrelosti (BBCH 14-89) | - | 3 dana | 
Bela rđa
 | Količina primene | Vreme primene | Broj primena | Karenca | 
|---|---|---|---|
| 2 l/ha | U fenofazi od drugog pravog razvijenog lista do karakteristične veličine (dostignug oblik i tvrdoća glavice) (BBCH 12-49) | - | 14 dana | 
Opšte informacije
Specifikacije:
| Naziv | Sercadis® Plus | 
|---|---|
| Formulacija | koncetrovana suspenzija (SC) | 
| Aktivna materija | 75 g/l Xemium® (fluksapiroksad), 50 g/l Difenokonazol | 
Podaci o usevima i štetočinama
Brokoli
 Back
 Brokoli - Pegavost
 | Količina primene | 
| 1.0L/ha | 
| Vreme primene | 
| U fenofazi od početka formiranje glavice: dva najmlađa lista nisu razvijena do pune zrelosti (BBCH 41-91) | 
| Broj primena | 
| - | 
| Karenca | 
| 14 dana | 
Bundeva
 Back
 Bundeva - Pepelnica
 | Količina primene | 
| 0.6L/Ha | 
| Vreme primene | 
| U fenofazi od četvrtog lista do faze pune zrelosti: plodovi imaju karakteristićnu boju zrelosti (BBCH 14-89) | 
| Broj primena | 
| - | 
| Karenca | 
| 7 dana | 
Dinja
 Back
 Dinja - Pepelnica
 | Količina primene | 
| 0.6L/Ha | 
| Vreme primene | 
| U fenofazi od četvrtog lista do faze pune zrelosti: plodovi imaju karakteristićnu boju zrelosti (BBCH 14-89) | 
| Broj primena | 
| - | 
| Karenca | 
| 3 dana | 
Grašak
 Back
 Grašak - Pegavost
 | Količina primene | 
| 2.0L/ha | 
| Vreme primene | 
| U fenofazi od kada je razvijeno 5 pari listova (sa stipulama) ili pet pari rađljika (kultivatori sa manje lišća) do pune zrelosti (BBCH 15-89) | 
| Broj primena | 
| - | 
| Karenca | 
| 7 dana | 
Jabuka
 Back
 Jabuka - Pegavosti lišća i krastavost plodova
 | Količina primene | 
| 1,2 l/ha | 
| Vreme primene | 
| U fenofazi od otvaranj pupoljka do početka sazrevanja (BBCH 53-81) | 
| Broj primena | 
| - | 
| Karenca | 
| 35 dana | 
Jabuka - Pepelnica
 | Količina primene | 
| 0,72 l/ha | 
| Vreme primene | 
| U fenofazi od otvaranja pupoljka do početka sazrevanja (BBCH 53-81) | 
| Broj primena | 
| - | 
| Karenca | 
| 35 dana | 
Jagoda
 Back
 Jagoda - Pepelnica
 | Količina primene | 
| 0,6 l/ha | 
| Vreme primene | 
| U fenofazi od otvaranj prvih cvetova do drugog roda (više plodova ovojenih) (BBCH 60-89) | 
| Broj primena | 
| - | 
| Karenca | 
| 1 dan | 
Krastavac
 Back
 Krastavac - Bolest lista, stabla
 | Količina primene | 
| 0.6L/Ha | 
| Vreme primene | 
| U fenofazi od četvrtog lista do faze pune zrelosti: plodovi imaju karakteristićnu boju zrelosti (BBCH 14-89) | 
| Broj primena | 
| - | 
| Karenca | 
| 3 dana | 
Krompir
 Back
 Krompir - Crna pegavost krompira i paradajza
 | Količina primene | 
| 0,75 l/ha | 
| Vreme primene | 
| U fenofazi kada se 80% biljaka dodiruje u redovima do fenofaze kada bobice prve oplodnje venu i suše se, seme je tamno (BBCH 38-89) | 
| Broj primena | 
| - | 
| Karenca | 
| 3 dana | 
Kruška
 Back
 Kruška - Pegavosti lišća i krastavost plodova
 | Količina primene | 
| 1,2 l/ha | 
| Vreme primene | 
| U fenofazi od otvaranj pupoljka do početka sazrevanja (BBCH 53-81) | 
| Broj primena | 
| - | 
| Karenca | 
| 35 dana | 
Paprika
 Back
 Paprika - Pegavost
 | Količina primene | 
| 1.0L/ha | 
| Vreme primene | 
| U fenofazi od razvijenog četvrtog lista do pune zrelosti plodova (BBCH 14-89) | 
| Broj primena | 
| - | 
| Karenca | 
| 3 dana | 
Paradajz
 Back
 Paradajz - Crna pegavost krompira i paradajza
 | Količina primene | 
| 1 l/ha | 
| Vreme primene | 
| U fenofazi od četvrtog lista do faze pune zrelosti: plodovi imaju karakterističnu boju zrelosti (BBCH 14-89) | 
| Broj primena | 
| - | 
| Karenca | 
| 3 dana | 
Paradajz - Pepelnica
 | Količina primene | 
| - | 
| Vreme primene | 
| U fenofazi od četvrtog lista do pune zrelosti: plodovi imaju karakterističnu boju zrelosti (BBCH 14-89) | 
| Broj primena | 
| - | 
| Karenca | 
| 3 dana | 
Patlidžan
 Back
 Patlidžan - Crna pegavost krompira i paradajza
 | Količina primene | 
| 1,0 l/ha | 
| Vreme primene | 
| U fenofazi od razvijenog četvrtog lista do pune zrelosti plodova (BBCH 14-89) | 
| Broj primena | 
| - | 
| Karenca | 
| 3 dana | 
Patlidžan - Pepelnica
 | Količina primene | 
| 0,6 l/ha | 
| Vreme primene | 
| U fenofazi od razvijenog četvrtog lista do pune zrelosti plodova (BBCH 14-89) | 
| Broj primena | 
| - | 
| Karenca | 
| 3 dana | 
Peršun
 Back
 Peršun - Pegavost
 | Količina primene | 
| 1.0L/ha | 
| Vreme primene | 
| U fenofazi od drugog pravog razvijenog lista do faze kada je povećanje obima korena završeno (BBCH 12-49) | 
| Broj primena | 
| - | 
| Karenca | 
| 7 dana | 
Praziluk
 Back
 Praziluk - Pegavost
 | Količina primene | 
| 1.0L/ha | 
| Vreme primene | 
| Od faze 3 lista do potpunog razvoja lukovice (BBCH 13-49) | 
| Broj primena | 
| - | 
| Karenca | 
| 14 dana | 
Šargarepa
 Back
 Šargarepa - Bela rđa
 | Količina primene | 
| 2 l/ha | 
| Vreme primene | 
| U fenofazi od drugog pravog razvijenog lista do faze kada je povećavanje obima korena završeno (BBCH 12-49) | 
| Broj primena | 
| - | 
| Karenca | 
| 7 dana | 
Šargarepa - Pepelnica
 | Količina primene | 
| 0,6 l/ha | 
| Vreme primene | 
| U fenofazi od drugog pravog razvijenog lista do faze kada je povećavanje obima korena završeno (BBCH 12-49) | 
| Broj primena | 
| - | 
| Karenca | 
| 7 dana | 
Stočni grašak
 Back
 Stočni grašak - Pegavost
 | Količina primene | 
| 2.0L/ha | 
| Vreme primene | 
| U fenofazi od kada je razvijeno 5 pari listova (sa stipulama) ili pet pari rađljika (kultivatori sa manje lišća) do pune zrelosti (BBCH 15-89) | 
| Broj primena | 
| - | 
| Karenca | 
| 7 dana | 
Tikvice
 Back
 Tikvice - Pepelnica
 | Količina primene | 
| 0.6L/Ha | 
| Vreme primene | 
| U fenofazi od četvrtog lista do faze pune zrelosti: plodovi imaju karakteristićnu boju zrelosti (BBCH 14-89) | 
| Broj primena | 
| - | 
| Karenca | 
| 3 dana | 
Zapadno indijski krastavac
 Back
 Zapadno indijski krastavac - Bolest lista, stabla
 | Količina primene | 
| 0.6L/Ha | 
| Vreme primene | 
| U fenofazi od četvrtog lista do faze pune zrelosti: plodovi imaju karakteristićnu boju zrelosti (BBCH 14-89) | 
| Broj primena | 
| - | 
| Karenca | 
| 3 dana | 
Zelena salata
 Back
 Zelena salata - Bela rđa
 | Količina primene | 
| 2 l/ha | 
| Vreme primene | 
| U fenofazi od drugog pravog razvijenog lista do karakteristične veličine (dostignug oblik i tvrdoća glavice) (BBCH 12-49) | 
| Broj primena | 
| - | 
| Karenca | 
| 14 dana |