Polyram® DF
Fungicidi
Prednosti primene

Opšte informacije
Naziv | Polyram® DF |
---|---|
Formulacija | vododisperzibilne granule (WG) |
Aktivna materija | 700 g/kg Metiram |
Način delovanja
Granule se veoma lako rastvaraju u vodi i nije potrebno nikakvo posebno mešanje irastvaranje preparata pre upotrebe. Rastvor je stabilan i nema taloženja na dnu prskalice niti se začepljuju dizne.
Mogućnost mešanja
Dobro se meša sa drugim preparatima za zaštitu bilja osim sa kiselim insekticidima (dihlorvos, dimetoat) i uljanim preparatima.
Jabuka
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena |
---|---|---|---|
Čađava pegavost lišća i krastavost plodova | 0,20% | Optimlano vreme primene je od faze roze pupoljka (BBCH 57) |
Krompir
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena |
---|---|---|---|
Pegavost | 1,5 - 2,0 kg/ha | Pre ostvarivanja uslova za zaraze sekundarne infekcije | Crna pegavost |
Plamenjača listova i krtola (plamenjača krompira) | 1,5 - 2,0 kg/ha | Pre ostvarivanja uslova za zaraze sekundarne infekcije | Prema potrebi, nije ograničen (na istoj površini). Interval između dva tretiranja 7 - 10 dana. |
Kruška
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena |
---|---|---|---|
Čađava pegavost lista i krastavost plodova kruške | 0,20% | Optimlano vreme primene je od faze roze pupoljka (BBCH 57) |
Paradajz
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena |
---|---|---|---|
Pegavost | 1,5 - 2,0 kg/ha | Pre ostvarivanja uslova za sekundarne infekcije | Crna pegavost |
Plamenjača | 1,5 - 2,0 kg/ha | Pre ostvarivanja uslova za sekundarne infekcije | Prema potrebi, nije ograničen (na istoj površini). Interval između dva tretiranja 7 - 10 dana. |
Vinsko grožđe
Korov/Bolest/Štetočina | Količina primene | Vreme primene | Broj primena |
---|---|---|---|
Plamenjača vinove loze | 0,20% | Pre ostvarivanja uslova za sekundarne infekcije | Prema potrebi, nije ograničen (na istoj površini). Interval između dva tretiranja 7 - 10 dana. |