Poljoprivredna rešenja
Poljoprivreda

Kontakt

Systiva® nova generacija fungicida

U restoranu Ribarac u Novom Sadu, 10. septembra, održan je događaj posvećen rešenjima za zaštitu pšenice i ječma.

Naši stručnjaci predstavili su, pred više od 200 domaćih poljoprivrednika, najsavremeniju tehnologiju zaštite strnih žita - Systiva® fungicid - jedini fungicid za tretiranje semena koji štiti list!

Gosti su imali prilike da se detaljno informišu na koji način treba zaštitit useve od različitih bolesti kao što su rđa, siva i smeđa pegavost pšenice, mrežasta i sočivasta pegavost kod ječma.

Sandra Laušević, Direktor prodaje za region Area West, i Andrija Lilić, Direktor Marketinga za region Area West, govorili su o Systiva® Tehnologiji zaštite kao i o ključnim benefitima, dok su o tehničkim aspektima Systiva® fungicida govorili Aleksandar Jotov, Tehnički menadžer, kao i Todor Evtimov, iz BASF Bugarska.

Andrija Lilić je istakao da su mnogobrojni ogledi pokazali da je seme tretirano Systiva® inovacijom zdravije, i da osim zaštite, Systiva® podstiče biljku da razvije zdrav i snažan korenov sistem.

Događaju su prisustvovali i predstavnici semenskih kompanija (KWS, Delta Agrar, RWA, Axereal) i stručnjaci iz inostranstva koji su podelili svoja iskustva u primeni Systiva® fungicida. Predstavnici semenskih kompanija su poljoprivrednicima predstavili svoje planove i asortiman koji će biti zaštićen fungicidom Systiva®. Ova vrsta partnerstva podrazumeva zajedničke aktivnosti na postizanju maksimalnog kvaliteta dorade i tretiranja semena.

Pogledajte video sa događaja

Top