Dobrodošli na BASF sajt poljprivrednih rešenja

Vaš partner na putu ka modernoj poljoprivrednoj proizvodnji!

Želimo vam dobrodošlicu na sajt sektora za poljoprivredna rešenja kompanije BASF Srbija. Ovde možete pronaći sve stručne informacije o profesionalnoj proizvodnji i zaštiti bilja, koje mogu biti korisne za Vas i Vaše poslovanje.

BASF KATALOG 2019

Rešenja za poljoprivredu - Prinos Plus za Profit Plus

Preuzmite ovde

 

Cash back

50 evra na Vaš bankovni račun!

U okviru kampanje PRINOS PLUS ZA PROFIT PLUS BASF je osmislio Cash back akciju kako bi podržao poljoprivrednike u profitabilnoj proizvodnji.

Inovativna i izuzetno efikasna zaštita pšenice uz povrat novca na Vaš račun je nešto što prvi put radimo na ovim prostorima.

Saznajte više

 
 

Budite informisani kako biste doneli najbolje odluke o zaštiti vaših useva.

Pored dobrog proizvoda važan je i kvalitetan i pravovremeni savet koji u promenjivim vremenskim prilikama može da bude spasonosan.

Tim ljudi iz BASF Srbija je uvek na raspolaganju, da Vam sa svojim novim rešenjima i stručnim savetima u zaštiti bilja, pruži maksimalnu podršku.

Pogledajte aktuelne savete

 

Biathlon® 4D

prva 4-dimenzionalna kontrola korova u pšenici i ječmu

Pulsar® Plus

Veći prinos zrna i količina ulja po hektaru

Delan® Pro

Proaktivna formulacija za suzbijanje "venturije"

Sercadis®

Fleksibilan fungicid u jabučastom voću

AgCelence®

Očekujte više!

- čuva prinos našim biljkama, jer im omogućava da sa što manje utrošene snage, prežive težak period. Tu snagu biljka koristi za stvaranje većeg i kvalitetnijeg prinosa.

Većina nas prelepe predele koji nas okružuju uzima zdravo za gotovo. Ali, postarati se da ona ostane lepa i zdrava iziskuje dosta truda. Za poljoprivrednike očuvanje zemljišta je potpuno prirodna stvar: zarad njihovog posla, njihovih porodica i generacija koje dolaze.

Već 100 godina radimo rame uz rame sa uzgajivačima usredsređujući naša istraživanja ka razvijanju najboljih mogućih proizvoda i rešenja.

Pažljivo koristite sredstva za zaštitu bilja. Pre korišćenja preparata, obavezno pročitati etiketu i uputstvo za upotrebu.