Dobrodošli na BASF sajt zaštite bilja

Vaš partner na putu ka modernoj poljoprivrednoj proizvodnji!

Želimo vam dobrodošlicu na sajt sektora za zaštitu bilja kompanije BASF Srbija. Ovde možete pronaći sve stručne informacije o profesionalnoj proizvodnji i zaštiti bilja, koje mogu biti korisne za vas i vaše poslovanje.

Brza pretraga

BASF sredstva za zaštitu bilja

 

Budite informisani kako biste doneli najbolje odluke o zaštiti vaših useva.

Pored dobrog proizvoda važan je i kvalitetan i pravovremeni savet koji u promenjivim vremenskim prilikama može da bude spasonosan.

Tim ljudi iz BASF Srbija je uvek na raspolaganju, da Vam sa svojim novim rešenjima i stručnim savetima u zaštiti bilja, pruži maksimalnu podršku.

Pogledajte aktuelne savete

 
 

Sercadis®

Novi fleksibilni fungicid u jabučastom voću. Fleksibilan kao i Vaše potrebe.

Sercadis® je fungicid maksimalne snage u okviru SDHI grupe. Ima odlično delovanje na dve najznačajnije bolesti jabuke - čađavu krastavost i pepepelnicu.

 

Clearfield® Plus

Nova tehnologija u suncokretu

Clearfield® Plus tehnologija je najmodernija zaštita od korova, koja kombinuje visoko prinosne hibride sa odličnom zaštitom od širokog spektra korova. Ovakva primena herbicida preko zemljišta i folijarno, obezbeđuje visoke prinose umanjujući zavisnost od vremenskih uslova

Biathlon® 4D

prva 4-dimenzionalna kontrola korova u pšenici i ječmu

Pulsar® Plus

Veći prinos zrna i količina ulja po hektaru

Delan® Pro

Proaktivna formulacija za suzbijanje "venturije"

Sercadis®

Fleksibilan fungicid u jabučastom voću

AgCelence®

Očekujte više!

- čuva prinos našim biljkama, jer im omogućava da sa što manje utrošene snage, prežive težak period. Tu snagu biljka koristi za stvaranje većeg i kvalitetnijeg prinosa.

Većina nas prelepe predele koji nas okružuju uzima zdravo za gotovo. Ali, postarati se da ona ostane lepa i zdrava iziskuje dosta truda. Za poljoprivrednike očuvanje zemljišta je potpuno prirodna stvar: zarad njihovog posla, njihovih porodica i generacija koje dolaze.

Već 100 godina radimo rame uz rame sa uzgajivačima usredsređujući naša istraživanja ka razvijanju najboljih mogućih proizvoda i rešenja.

Pažljivo koristite sredstva za zaštitu bilja. Pre korišćenja preparata, obavezno pročitati etiketu i uputstvo za upotrebu.