Poljoprivredna rešenja
Poljoprivreda

Kontakt

BASF Dan Jabuke

U voćnjaku Delta Agrara u Čelarevu, 01. jula održan je događaj posvećen najnovijim rešenjima za zaštitu jabuke.

Pod sloganom Zdravo! kompanija BASF organizovala je Dan jabuke na kome smo ugostili oko 200 najvećih proizvođača jabuke i najznačajnijih kupaca iz Srbije i Bosne i Hercegovine. Kolege Aleksandar Jotov i Ljubiša Milenković predstavili su najnoviju tehnologiju u zaštiti jabuke od pepelnice i čađave krastavosti i najavili nove preparate u BASF paleti proizvoda: Sercadis® i Delan® Pro.

Prisutni su imali prilike da dobiju detaljne informacije kako o proizvodima, tako i o načinima zaštite jabučastog voća. Pored korisnih saveta, gosti su mogli da vide i praktičnu primenu programa zaštite jabuke, kao i da vozićem obiđu deo velikog voćnjaka Delta Agrara i vide najmoderniju tehnologiju uzgajanja jabuka.

Svoja iskustva u amaterskom gajenju jabuka podelio je i voditelj Dragan Ilić, koji je u ulozi „TV manijaka“ nasmejao goste kratkim video klipovima emitovanim na TV-u i Youtubu u kojima se pominje ovo voće.

Dobroj atmosferi doprineli su i tamburaši „Vojvođanski san“ koji su nakon dana ispunjenog razmeni iskustava doprineli neformalnijem druženju.

Dan Jabuke samo je jedan u nizu dana koje članovi BASF tima provode na terenu sa svojim kupcima. Ostalo nam je još da ubiramo rezultate razmene iskustva, znjanja, saveta i druženja i uberemo dobar rod!

Galerija

Top