Dobrodošli na BASF sajt zaštite bilja

Vaš partner na putu ka modernoj poljoprivrednoj proizvodnji!

Želimo vam dobrodošlicu na sajt sektora za zaštitu bilja kompanije BASF Srbija. Ovde možete pronaći sve stručne informacije o profesionalnoj proizvodnji i zaštiti bilja, koje mogu biti korisne za vas i vaše poslovanje.

 

BASF mala škola zaštite bilja

Pogledajte savete naših zaštitara o uspešnoj nezi i zaštiti vaših useva

Brza pretraga proizvoda

BASF sredstva za zaštitu bilja

Većina nas prelepe predele koji nas okružuju uzima zdravo za gotovo. Ali, postarati se da ona ostane lepa i zdrava iziskuje dosta truda. Za poljoprivrednike očuvanje zemljišta je potpuno prirodna stvar: zarad njihovog posla, njihovih porodica i generacija koje dolaze.

Već 100 godina radimo rame uz rame sa uzgajivačima usredsređujući naša istraživanja ka razvijanju najboljih mogućih proizvoda i rešenja.

AgCelence®

Očekujte više!

- čuva prinos našim biljkama, jer im omogućava da sa što manje utrošene snage, prežive težak period. Tu snagu biljka koristi za stvaranje većeg i kvalitetnijeg prinosa.

Acrobat®MZ WG

Sprečava zarazu biljaka plamenjačom

Orvego®

Otvorite novo poglavlje u zaštiti od plamenjače

Retengo®

Rešava problem najčešćih bolesti suncokreta i kukuruza

Corum®

Herbicid za najefikasniju i najnežniju zaštitu soje od korova

Ja vam kažem kako treba, a ti radi kako hoćeš

U ovoj kampanji želeli smo da na edukativan i zanimljiv način predstavimo proizvode i pružimo savete o pravilnoj i blagovremenoj zaštiti useva.

Pogledajte video spotove sa našim poznatim glumcem, koji je ujedno proizvođač voća i korisnik BASF-ovih sredstava za zaštitu bilja.

BASF u Evropi

Pažljivo koristite sredstva za zaštitu bilja. Pre korišćenja preparata, obavezno pročitati etiketu i uputstvo za upotrebu.